SamiRC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Radiostyrt bil som takler tøffe utendørsforhold

De fleste entusiaster og nerder av radiostyrt bil er alle enige om at utendørsforhold gir en mer reell opplevelse og økt kjøreglede. Dog er det viktig at du finner en radiostyrt bil som passer for deg når man i dag finner et svært rikelig utvalg av biler. Mange tenker topphastighet, men dersom du ikke har tilstrekkelig erfaring vil du aldri kunne nå topphastigheten. Tenk heller på den bilen som gir mest kjøreglede og som utfordrer dine ferdigheter på en sunn måte.

I vårt sortiment finner du Norges største utvalg av EL-biler, Nitro-biler og Bensin-biler som er spesialdesignet for å takle røffe forhold utendørs. Med dagens teknologi og utvikling har du alle forutsetninger for å velge rett bil til rett underlag utendørs.

Dersom du er usikker på hvilken radiostyrt bil du velge for kjøring utendørs kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap.

Vi i SamiRC er en bedrift med passion for våre produkter, og vi betrakter oss selv som nerder på fagfeltet radiostyrt bil og leketøy. Vi setter stor pris på å dele vår kunnskap med engasjerte kunder.

Kun anerkjente produsenter
Som nerdebutikk stiller vi ekstrem krav overfor produsenter verden rundt når vi selv har erfart liten kjøreglede med biler av lav kvalitet. For å kunne gi deg de beste opplevelsene må også kvaliteten takle alle utfordringer som finnes utendørs alt fra underlag til de egenskapene du har som sjåfør.

Kontakt oss i dag dersom du har spørsmål vedrørende radiostyrt bil for utendørs bruk. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett bil!

Trykk ENTER for å søke