SamiRC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

På jakt etter nye eventyr med radiostyrt helikopter?

Da vi trygt fortelle deg at du har kommet til rett nettbutikk!

Vi i SamiRC er store entusiaster av radiostyrte kjøretøy og leker, og har et svært godt dekkende utvalg i kategorien radiostyrt helikopter.

I vårt sortiment finner du helikoptre som hjelper en nybegynner med å finne følelsen og øke erfaringen som helikopter-pilot. Mange av våre helikoptre har SAFE-teknologi som hjelper deg med å kontrollere ved å levere stabiliteten du trenger for å utvikle selvtilliten raskt. Som pilot kan man fort bli desorientert og du kan enkelt forhindre krasj og uhell ved hjelp av Panic-Recovery-knappen og helikopteret låses slik at du får stabilitet og kontroll.

For deg som er mer erfaren pilot kan du trygt utfolde deg i mer avanserte modeller og med spesialiserte funksjoner som garantert vil gi deg holdbare modeller for hverdagsøvelse og moro. Det er viktig å velge et helikopter som har de funksjonene du trenger, men husk også å velge et helikopter som kan utfordre deg til å utvikle dine ferdigheter ytterligere.

Har du behov for enkeltdeler til ditt radiostyrte helikopter?
Alle som har flydd et radiostyrt helikopter vet godt at det kan oppstå skade og slitasje på helikopteret. I vårt utvalg finner du deler som;  Landingsutstyr, venstre servo, blades, halerotor, landing skids, swashplates, styrestang, rotorhodepinne, skruesett etc.

Dersom du ikke finner delen du trenger til ditt helikopter i vår nettbutikk, kan du trygt lene deg på vårt brede nettverk av produsenter. I de tilfellene vi ikke har en reservedel tilgjengelig kan vi raskt gjøre en bestilling for deg. Vår erfaring og fartstid gjør prisene lavere for deg.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre radiostyrte helikoptre. Vi har erfaringen som kreves for å veilede deg til rett produkt!

Trykk ENTER for å søke