SamiRC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Nettbutikken for nerder av radiostyrt båt

I dag finnes det utallige grener innen vannsport, men de færreste tenker på radiostyrte båter. Med dagens teknologi kan du finne nye utfordringer i en radiostyrt båt. I tillegg som det er utrolig morsomt. Det trenger ikke å være avansert eller risikofylt med vannsport. Og du trenger faktisk ikke engang nærkontakt med kaldt vann.

Hos oss i SamiRC finner du Norges største utvalg av radiostyrte båter - som passer like godt for nybegynnere som for eksperter og mer erfarne skippere.

I vår nettbutikk finner du båt-modeller som

- Horizon Proboat

- Aquacraft- båter

- Carson-båter

- Traxxas- båter

- Joysway

- Helion- båter

Vi er trygge på at du vil finne en radiostyrt båt du vil like!

Deler for en ødelagt radiostyrt båt
Som kaptein og styrmann av radiostyrte båter vet du at uhell og slitasje fort kan inntreffe. Derfor er det viktig å ha tilgang til delene som må byttes ut. Hos oss i SamiRC finner du deler som; Propeller, balanseladere, børstet motor, ror- og aksel supporter, stenger, flex shafts, vinsjer, mottakere og vannkjølingsfeste. Dersom du savner en del som vi ikke har tilgjengelig i vår nettbutikk - Ikke gi opp! Vi har tette samarbeid med produsentene og kan enkelt gjøre en bestilling for deg. Vår erfaring og fartstid gjør som oftest prisene på delene langt rimeligere enn om du bestiller selv.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om våre produkter!

Trykk ENTER for å søke