SamiRC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Nettbutikk med radiostyrt bil med kamera

Radiostyrt bil er et godt kjent leketøy for mange generasjoner av nerder, og ettersom tiden går har kvaliteten og funksjonaliteten økt betraktelig. I dag kan vi se at etterspørselen etter radiostyrte biler med kamera øker hos de trofaste tilhengerne av RC-leketøy.

Vi i SamiRC forstår godt at kamera er populært når du kan få en helt annen kjørefølelse og ikke minst kjøreglede!

FPV - krever kun en enkel installering
I vårt sortiment finner du radiostyrte biler med FPV- teknologi (First Person View). FPV kan enkelt monteres og installeres på din radiostyrte bil. Dersom du legger til det medfølgende FPV-festet, kan du enkelt installere et alt-i-ett FPV-system som kombineres med kraftige FPV-kamera og et hodesett, er du klar til å oppleve en kjøresensasjon som er mer intens enn noe annet utsiktspunkt kan tilby.

I vårt sortiment vil du finne fjernstyrte biler fra anerkjente produsenter som eksempelvis Traxxas, Tamiya, Kyosho, Axial, Pro-Line, RC4WD, Hitec, Savox, Absima, Multiplex, Carson, Team Magic og mange flere. I tillegg som vi har kanskje det desidert største utvalget av deler til våre radiostyrte biler.

SamiRC er en butikk drevet av passion for radiostyrte biler og leketøy. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Erfaringsmessig trenger vi kun noen enkle stikkord fra deg for å kunne veilede deg til den bilen du leter etter og som passer dine ferdigheter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Trykk ENTER for å søke