SamiRC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fjernstyrt bil og lekebil for alle aldre

For å kunne få best mulig kjøreglede med fjernstyrt bil er det viktig å tenke på flere faktorer enn høy fart. I dag kan de fleste fjernstyrte biler kjøre fort, og det handler derfor mer om å finne en bil som passer for dine ferdigheter og som kan utfordre deg på den riktige måten. Området og underlaget du skal kjøre i spiller også en vesentlig rolle når enkelte fjernstyrte biler passer bedre på enkelte underlag sammenlignet med andre.

Hos oss i SamiRC finner du landets største utvalg av fjernstyrte biler samtidig som vi besitter en enorm kunnskap som mange av våre kunder setter pris på. Vi behøver kun noen få enkle stikkord for å kunne veilede deg til rett lekebil.

Den naturlige butikken for RC-nerder
SamiRC er en klassisk butikk for deg som betrakter deg selv som en nerd innen RC og fjernstyrte biler. Vi har selv vår egen passion for produktene og stiller derfor høye krav til produsenter verden rundt for å kunne finne de ypperste modellene.

I vårt sortiment vil du finne fjernstyrte biler fra anerkjente produsenter som eksempelvis Traxxas, Tamiya, Kyosho, Axial, Pro-Line, RC4WD, Hitec, Savox, Absima, Multiplex, Carson, Team Magic og mange flere.Vårt sortiment dekker følgende produktkategorier innen fjernstyrt bil

- EL-biler

- Nitro-biler

- Bensin- biler

- RC- lastebiler

- RC- anleggsmaskiner

- RC- tanks

Utover disse kategoriene har vi et enormt delelager for våre fjernstyrte lekebiler. Dersom det er deler du behøver, men som ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk. Fortvil ikke, vi har tett dialog med produsenter verden rundt, og kan enkelt gjøre bestillingen for deg.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i SamiRC!

Trykk ENTER for å søke