SamiRC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Norges største utvalg av radiostyrte leker

I flere generasjoner har radiostyrte leketøy vært en sikker vinner for barn og unge som liker fart og spenning. Teknologien blir stadig heftigere og heftigere ettersom årene går. RC-produkter er intet unntak, og i dag er det ikke bare barn og unge som har lagt sin elsk på radiostyrte leker. Dagens radiostyrte leker har råskapen som gjør at flere fedre finner tilbake til hobbyen de hadde som barn.

Vi i SamiRC mener at radiostyrte leker ikke baserer seg på alder, men forståelsen for morsom, fartsfylt lek og spenning. I dag finner du radiostyrte leker som kan kjøre både på land og til vanns. Det er ikke tilfeldig at radiostyrte kjøretøy er like gøy for liten som for stor.

Mange kategorier av radiostyrte leker
Som nerder av RC- leketøy har vi opparbeidet oss et bredt nettverk av seriøse produsenter med samme fokus på kvalitet som det vi har. Dette har med tiden medført til at vi har fått mange kategorier av radiostyrte leker:

- RC-biler

- RC-fly

- RC-helikopter

- RC-droner

- RC-båter

I tillegg som vi har mange underkategorier med spennende kjøretøy.

I vår nettbutikk vil du garantert finne radiostyrte leker som kommer til å by på fantastiske opplevelser og gleder.
Vi har også alt av utstyr og reservedeler for våre produkter.

Vi i SamiRC betrakter oss langt over gjennomsnittet interessert i radiostyrte leker og setter pris på å dele vår fagkunnskap med andre RC-nerder. Dersom du har spørsmål i forbindelse med radiostyrte leker kan du trygt ta kontakt med oss!

Trykk ENTER for å søke