SamiRC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Det tryggeste valget for nerdene av radiostyrte biler

Kvalitet er viktig når man først skal investere i en ny radiostyrt bil. Det er ikke noe som er mer irriterende å kjøre en radiostyrt bil som kapitulerer etter en times kjøring. Samtidig er det vanskelig å finne "feelingen" med en billig bil sammenlignet med biler av god kvalitet.

Vi i SamiRC er langt over gjennomsnittet interessert i radiostyrte biler og leker. Våre enorme krav overfor produsenter verden rundt om har medført til at vi har landets største utvalg av radiostyrte biler.

I vårt sortiment finner du radiostyrte biler fra anerkjente merkevarer som for eksempel; Traxxas, Tamiya, Kyosho, Axial, Pro-Line, RC4WD, Hitec, Savox, Absima, Multiplex, Carson, Team Magic og mange flere.

Vi er det naturlige valget for deg som betrakter deg selv som en nerd av RC-produkter og som liker fart og spenning samtidig som du får utfordret dine kjøreferdigheter.

I kategorien radiostyrt bil finner du

- EL-biler

- Nitro-biler

- Bensin- biler

- RC- lastebiler

- RC- anleggsmaskiner

- RC- tanks

I tillegg som vi har flere kategorier enn bare radiostyrt bil.

Stort utvalg av bildeler
Selv produkter av ypperste kvalitet kan gå på smell og uheldige krasj kan forekomme når man forventer det minst. Dersom du må ha en ny del kan du trygt benytte deg av vårt nettverk av produsenter og forhandlere verden rundt når vi har tett dialog med den rette produsenten for din radiostyrte bil.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre radiostyrte biler!

Trykk ENTER for å søke